SUV ailesi büyümeye devam ediyor

2020 yılında piyasada olması beklenen 4008 coupe-SUV modeli de bu durumun en büyük kanıtı olarak gösterilebilir.

Yayınlanma: 06.02.2018 - 18:06
Abone Ol google-news

Önde gelen otomobil üreticilerinden biri olan Peugeot, daha önceki serilerinde yakaladığı başarıyı 4008 modeliyle de sürdürmeyi amaçlıyor. Bu yeni model oldukça sportif hatlar ile tasarlanmış gözükürken, rakip olarak ise Toyota C-HR ve benzeri modellerin karşısında konumlanıyor.
Peugeot tarafından gelen bilgilere göre,  i-Cockpit adı verilen özellik bu modeller dahilinde de yer alacak. Bundan dolayı çok daha alçak ve sportif tasarım ürüne entegre edilmiş durumda. Model, ayrıca 5008 ve 3008 gibi modüler sistem olan EMP2 ile donanmış durumda. Bunun yanında 4008 dahilinde olan özel bir süspansiyon sistemi çok avantajlı bir sürüş imkanı sağlıyor.


Hibrit versiyonları öne çıkıyor
Motor seçenekleri olarak üç silindir üzerinde PureTech turbo benzinli versiyonla birlikte, 1.6 ve 2.0 litre dört silindir BlueHDi dizel motor yer alacak. Yeni model tüm bunların yanında DS7 Crossback modelinde olduğu gibi 1.6 litre THP motoruyla donanmış bir şekilde de piyasada olabilir.
Klasik benzinli motorların yanında iki adet plug-in hybrid motor versiyonu da olacağı gelen bilgiler arasında. İki model de 1.6 litre THP ile donanırken, biri 240hp diğeri ise 300hp güç açığa çıkaracak.

ASUS Zenfone alana her gün sinema keyfi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler