God of War’a özel sürümleri

Malum, günümüzde oyun sektörü önemli bir hacme ulaşmış durumda. Elbette bu durup dururken olmuş birşey değil. Oyun dünyasına gönül veren milyonlarca insan, bu sektörün büyümesinde büyük pay sahibi. Kimi oyuncular için oyun sadece bir yapımı oynayıp bitirmekten ibaretken, kimileri içinse koleksiyonluk nadide bir parçadır. İşte bu tarz oyuncular için günümüzde, normal sürümlerin yanı sıra özel sürüm

Yayınlanma: 28.02.2018 - 22:49
Abone Ol google-news

Normal sürümlere oranla hayli pahalı olan bu özel sürümler içerisinde çeşitli ekstralar, özel bir kutu ve çeşitli boyutlarda figürler barındırıyor. Koleksiyon tutkunları için tasarlanan bu özel sürümler çoğu zaman ülkemizde satışa sunulmuyor. Sunulsa da içerikler hayli kısıtlı oluyor.


Bu yüzden ülkemizdeki oyun koleksiyoncuları çoğu zaman özel sürümleri yurt dışından temin etmek zorunda kalıyorlar. Neyse ki yeni God of War için böyle bir zahmete gerek kalmayacak. Keza PlayStation Türkiye’den yapılan açıklamaya göre God of War özel sürümleri Türkiye’de de satışa sunulacak. Üstelik bu özel sürümler oyunla eş zamanlı olarak yani 20 Nisan’da raflardaki yerini alacak.
Peki God of War özel sürümleri ne gibi ekstralar içeriyor. PlayStation Türkiye tarafından paylaşılan God of War özel sürümleri ile ilgili bilgilere aşağıdan göz atabilirsiniz.
Collector’s Edition
Fiziksel İçerikler
9’’ Kratos & Atreus Figür
Steelbook Kapak
Oyun Diski
2’’ “Huldra Kardeşler” oymaları
Özel Litograf
Kumaş Harita
Dark Horse Sanat Kitabı
Dijital İçerikler
Death’s Vow Zırh Seti
Exile’s Guardian Kalkan
Dark Horse Çizgi Roman
Dinamik Tema (PS4)
Limited Edition
Fiziksel İçerikler
Steelbook Kapak
Oyun Diski
Dark Horse Sanat Kitabı
Dijital İçerikler
Death’s Vow Zırh Seti
Exile’s Guardian Kalkan
Dinamik Tema (PS4)

Samsung Galaxy J6 Ortaya Çık


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler