Nokia 9, en iyi kameraya sahip olacakmış

Son dönemde yaptığı atılımlarla akıllı telefon pazarında önemli bir ivme yakalayan Nokia, hız kesmek istemiyor.

Yayınlanma: 07.03.2018 - 22:02
Abone Ol google-news

HMD Global’in kanatları altına girdikten sonra önemli işler yapan Finli üretici son olarak Mobil Dünya Kongresi’nde de 4 farklı akıllı telefon modeli tanıtmıştı. Fakat Nokia’nın 2018’deki sürprizleri bu kadarla sınırlı değil. Keza Finli akıllı telefon üreticisinin önümüzdeki günlerde yeni amiral gemisi modeli Nokia 9 ile bir kez daha sahneye çıkacağı belirtiliyor.
Bilindiği üzere Nokia MWC kapsamında Nokia 8 Sirocco modelini tanıtmıştı. Bu model üst segmente hitap etse bile, geçtiğimiz senenin yonga seti SD835 ile geldiği için amiral gemisi olarak lanse edilmedi.


Geçtiğimiz yıl da Nokia aynı stratejiyi izlemişti. Giriş ve orta segmentteki modellerini MWC’te tanıtan şirket, amiral gemisi modeli için ileri bir tarihi beklemişti. Muhtemelen bu sene de aynısı olacaktır.
Peki Nokia’nın yeni amiral gemisi modeli Nokia 9 nasıl bir performansa sahip olacak? Açık konuşmak gerekirse henüz bu konuda net bir detay yok. Fakat sızdırılan son raporlara bakacak olursak, HMD Global’de yeni modelinden son derece umutlu.
Keza Nokia 9’un sınıfının en iyi kamerasına sahip olacağı iddia ediliyor. Bilindiği üzere daha önce de Nokia 9’un 5 mercekli bir kamera kurulumuna sahip olacağı belirtilmişti. Şimdilik bu söylentilerin ne derece doğru olduğunu bilmiyoruz. Fakat Nokia 9’un selefi modellere nazaran daha başarılı olması, sürpriz olmayacaktır.

Meizu E3 tanıtım tarihi ertelendi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler