LG G7 uygun fiyatıyla öne çıkacak

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi, LG G7’de OLED ekran yerine M-LCD olarak isimlendirdiği yeni ekran teknolojisini kullanacak. Böylece LG G7, pazardaki rakiplerine oranla daha uygun bir fiyat etiketine sahip olacak.

Yayınlanma: 05.04.2018 - 16:44
Abone Ol google-news

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan LG, yeni amiral gemisi modelinin tanıtım tarihini açıkladı. Güney Kore medyasına konuşan bazı LG yetkilileri, G7 modelinin ne zaman tanıtılacağına dair bazı bilgiler verdi. Güney Koreli şirketin yetkili isimleri tarafından yapılan açıklamada LG G7 tanıtımının Nisan ayı sonlarına doğru gerçekleşeceği belirtildi. Telefonun satışa sunulması ise Mayıs ayının ortalarını bulacak.


LG’nin yeni M-LCD teknolojisi maliyet açısından OLED panellere göre çok daha ucuzken, güç tasarrufu anlamında da normal LCD’lere oranla yüzde 35 daha az enerji tüketiyorlar. LG’nin yeni ekran teknolojisi sayesinde, G7 fiyatını biraz daha makul seviyelerde tutacağı belirtiliyor.
Öte yandan, LG’nin yeni amiral gemisi modelinin hangi ismi taşıyacağı da tartışma konusu olmuş durumda. Söylentilere göre, Güney Koreli teknoloji devinin yeni amiral gemisi modeli LG G7 ThinQ ismi ile satışa sunulacak. Bu telefonun bazı gelişmiş AI fonksiyonlarına sahip olacağını da gösteriyor.
Gücünü Qualcomm imzalı Snapdragon 845’ten alan telefon sistemini ise 6GB RAM ile destekleyecek. Min. 64GB’lık dahili depolama alanına sahip olması beklenen yeni G serisi modelin fiyatı ise henüz netlik kazanmış değil.

Honor Türkiye’de satışa sunacağı ilk telefonları Honor 7X ve Honor 9 Lite ’ı tanıttı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler