WhatsApp'tan bir yeni özellik daha

Son dönemde daha çok adı skandalla anılan Facebook çatısı altındaki WhatsApp için özellikle grupları ve grup yöneticilerini ilgilendiren önemli bir güncelleme sunulmuş durumda...

Yayınlanma: 16.05.2018 - 10:13
Abone Ol google-news

Son dönemde daha çok adı skandalla anılan Facebook çatısı altındaki WhatsApp için özellikle grupları ve grup yöneticilerini ilgilendiren önemli bir güncelleme sunulmuş durumda.

İşte, iOS ve Android uygulamaları için WhatsApp grup özellikleri güncellemelerinin detayları...

KULLANICILAR HERHANGİ BİR MESAJI KAÇIRMAYACAK...

WhatsApp, yenilenen grup yöneticisi kontrolleri ile sohbet sırasında grubun gizliliğini artırması ile öne çıkıyor. Yöneticiler artık grup bilgisi altına amaç veya başlıklar odaklı detayları girebiliyor. Bu tanıtıcı yazı sayesinde yeni bir üye, sohbetin üzerinde grup detaylarını görebiliyor ve grubun temel amaçlarını anlamış oluyor.

Bundan böyle grup sohbetinden bir süre uzak kalan kullanıcılar kendilerinden bahsedilen herhangi bir mesajı da kaçırmayacak. Bu özellik Discord ve Slack uygulamaları ile benzer yapıda diyebiliriz. Kullanıcılar geri kalmama olanağı sağlayan özellik için sohbetin sağ alt köşesindeki @ tuşundan faydalanabilecek. Yeni katılımcı arama özelliği ise kullanıcıların grup bilgileri sayfasındaki bir arama çubuğu ile gruptaki bir kişiyi bulmasını kolaylaştırıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler