Apple Watch 4 tansiyon ölçecek

Yeni iPhone modelleri ile birlikte tanıtılacak Apple Watch 4 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni nesil Apple Watch tansiyon ölçme özelliği ile geliyor.

Yayınlanma: 12.06.2018 - 08:21
Abone Ol google-news

Akıllı saat pazarında hızla yükselip liderliği rakiplerinden alan Apple, Apple Watch’u geliştirmeye devam ediyor. Apple Watch 4’te akıllı saatini daha da cazip hale getirmek isteyen Amerikalı teknoloji, yeni bir dizayn dışında yeni özellikler üzerinde de çalışıyor.


Yeni nesil de Apple Watch’e eklenecek bu özelliklerden birinin de tansiyon ölçme özelliği olacağı söyleniyor. Apple’ın yeni akıllı saatinde tansiyon ölçme özelliği olacağı bir süredir konuşuluyordu. Dün ortaya çıkan yeni patentle birlikte bu söylentiler büyük ölçüde doğrulanmış oldu.
Bildiğiniz gibi Apple’ın yeni akıllı saatinde önemli tasarım değişiklikleri yapması bekleniyor. Hatta yeni nesilde köşeli ekrandan yuvarlak ekrana geçilebileceği iddia ediliyor. Eğer bu iddia doğru çıkarsa Apple’ın sadece tasarımı değil, kullanıcı arayüzünü de değiştirmesi gerekiyor.
Eylül ayında düzenlenecek etkinlikte yeni iPhone modelleri ile birlikte tanıtılacak yeni nesil Apple Watch’un ekim ayında satışa çıkması bekleniyor.

FIFA 19 fiyatı dudak uçuklatıyor!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler