Terraneo sefere çıkıyor... Transfer listesi kabarık

Sezon başında yaptığı transferlerle dikkat çeken Fenerbahçe ikinci yarı için düğmeye bastı. Terraneo, Radamel Falcao, Moutinho, Feghouli, Gabigol ve Damiao için yollara düşecek.

Yayınlanma: 01.01.2016 - 11:36
Abone Ol google-news

Fenerbahçe transfer için düğmeye basıyor... Sportif Direktör Terraneo sefere çıkıyor... Sarı-Lacivertli takımın hem orta saha hem de forvetteki eksiğini gidermek için kolları sıvayan Sarı-Lacivertli yönetim listesindeki isimlerle ve oyuncuların kulüpleriyle temasa geçecek. Yarın (2 Ocak Cumartesi) Fransa'ya uçacak olan Terraneo'nun Monaco ile bir görüşme yapması bekleniyor. Chelsea'de kiralık oynayan ve bonservisi Monaco'da olan Falcao'yu isteyen Sarı-Lacivertliler, Kolombiyalı golcüden olumlu yanıt aldılar. İngiliz kulübün de Falcao'nun yıllık maliyetinden kurtulmak istediği ve bu nedenle oyuncunun Monaco'ya dönmesine sıcak baktığı ifade edildi. Falcao'yu Monaco'dan isteyecek olan Terraneo'nun Vitor Pereira'nın listesinde olan Portekizli Moutinho için de bir görüşme yapacağı kaydedildi. Moutinho, Pereira'nın Porto'dan öğrencisi...

ELİNDE ALTERNATİFLİ BİR LİSTE VAR

Bu oyuncular için Fransa'da yapılacak görüşmeye Başkan Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'ın da katılması bekleniyor. Terraneo, Monaco'dan alacağı yanıtın ardından rotayı İspanya'ya çevirecek. Valencia ile 2016 Mayıs ayında sözleşmesi bitecek Feghouli için fiyat alacak olan Terraneo 10 numara transferi için yönetim ile sürekli temas halinde olacak. Moutinho ve Feghouli'nin maliyetleri masaya yatırıldıktan sonra 10 numara transferi netleşecek. Sağ, sol kanat ve forvet arkası oynayabilen Feghouli sezon başında da transfer listesinin başında yer alıyordu. Terraneo'nun son durağı ise Brezilya olacak. Gelecek vaad eden Gabigol ve bonservisi elinde olan Damiao ile yapılacak görüşmelerden sonra forvet transferi de kesinleşecek (tkv)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler