Yalova'da oy kullanan İnce, alkışlarla Ankara'ya uğurlandı

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oyunu Yalova'da Saffet Çam İlköğretim Okulunda kullandı. İnce, Eşi Ülkü İnce, Oğlu Salih İnce ve Gelini Göknil İnce ile geldiği okulda vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.

Yayınlanma: 24.06.2018 - 10:37
Abone Ol google-news

<video:1006913>

Muharrem İnce’yi Saffet Çam İlköğretim Okulunda CHP İl Başkanı Bahar Doğan, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman,CHP'nin Yalova milletvekili Adayları Özcan Özel, Ertan Şener, Mehmet Gürel ve vatandaşlar kapıda karşıladı.

Yabancı basın mensuplarının da takip ettiği Muharrem İnce, saat 10.30'da 1118 Nolu sandıkta oyunu kullandı. Muharrem İnce, oyunu verdikten sonra yaptığı açıklamada, "Hayırlı uğurlu olsun, vatan, millet için en iyisi neyse o olsun. Şimdi hemen Ankara'ya gidiyorum. Akşam da YSK'nın önünde olacağım" dedi.

CHP’nin Yalova Milletvekili adayları Özcan Özel, Ertan Şener ve Mehmet Gürel’le birlikte okulda kısa bir gezinti yapan İnce “İşte bu arkadaşlarımız bugün burada ama yarın da inşallah 3 milletvekilimiz Ankara’da olacak” diye konuştu.

Muharrem İnce, oy kullandığı okuldan ayrılırken okul önünde yaptığı kısa açıklamada "Siz burada sandıkların başında durun, ben YSK'nın başında duracağım. Allah'ın izniyle bu iş olacak. Cumhuriyetin kuruluşunda da Yalova, Atatürk'ün karargahıydı, yani 1929'dan 1938'e kadar burası karargahtı. İşte Yalova, karargah olmaya başlamış. Bu süreçte değerli basın mensupları sizlere çok teşekkür ediyorum. Hepinize kolay gelsin” dedi. İnce, Yalova’dan Ankara’ya giderken alkışlar eşliğinde “Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Yolun açık olsun” diye uğurlandı.

İnce’nin konuşmasının ardından okul önünde toplanan vatandaşlar TRT ve yandaş basını alkışlar ve sloganlar eşliğinde protesto ederek “TRT dişarı” sloganları attı.

<haber-yatay:1007115,1006809,1006873,1006816,1006888>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler