Son gün TRT yönetimine atanan danışmandan skandal paylaşımlar: Vatan için ateş edeceğiz!

Seçime bir gün kala Erdoğan'ın imzasıyla TRT Yönetim Kurulu Üyesi yapılan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve 24. Dönem AKP Konya Milletvekilliği yapan Mustafa Akış'ın sosyal medya hesabındaki skandal paylaşımlar gündeme geldi.

Yayınlanma: 24.06.2018 - 12:27
Abone Ol google-news

Dosyası 6 ay bekletilen ve seçime bir gün  kala Erdoğan tarafından imzalanan kararname ile TRT Yönetim Kurulu Üyesi yapılan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve 24. dönem AKP Konya Milletvekili olan  Mustafa Akış'ın skandal paylaşımları ortaya çıktı. 

Seçime 1 gün kala Erdoğan tarafından TRT yönetim Kurulu Üyesi yapılan Mustafa Akış sosyal medya hesabındaki bazı paylaşımları ise şöyle; 

Akış'ın skandal paylaşımlarına CHP milletyvekili  İlhan Cihaner tepki gösterdi. İşte Cihaner'in o paylaşımı;

Son gün Erdoğan'ın imzası ile TRT Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akış, paylaşımlarının haber yapılmasının ardından çark etti. Akış, "her oyumuz mermidir bizim..." dediği yeni bir paylaşım da bulundu.

Akış kimdir?

Akış’ın ismi daha önce de sık sık gündeme geldi. Akış, 17/25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından 4 eski bakan için Meclis’te kurulan yolsuzluk komisyonunun AKP’li üyelerinden biri olarak 4 bakana Yüce Divan yolunun komisyon kararı ile kapandığı gün, Rıza Sarraf’ın altın ticareti için şu ifadeleri kullanmıştı: “Sarraf’ın 1 Temmuz 2013’e kadar altın ihracı için yaptığı işlemlerle, bu tarihten sonra da yaptığı ilaç ve gıda ihracı için yapılan işlemlerde hukuka aykırı herhangi bir yön bulunmamaktadır. Bir kişinin en önemli gelir kaynağının İran ile yapılan ticarete dayalı olmasının, gelirin suçtan elde edildiği iddiasına haklılık kazandırmayacağı açıktır.” Meclis soruşturma komisyonlarının vereceği kararların aynı zamanda siyasal kararlar olduğunu belirten Akış, “Bu kararlar ülkenin siyasi konjonktürünü de yakından ilgilendirir” demişti.

<haber-dikey:1006687>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler