Kızı zannettiği kadını vurdu

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, bir inşaat işçisinin, 10 yıldır görmediği kızı olduğunu sanıp 8 aydır izlediği kadını silahla vurarak yaraladı.

Yayınlanma: 01.08.2014 - 12:06
Abone Ol google-news

Bursa'da bir kişinin, 2004 yılından bu yana görmediği kızı olduğunu zannettiği için 8 aydır takip ettiği kadını tabancayla vurarak yaraladığı ileri sürüldü.

İddiaya göre, Nilüfer ilçesi Çalı Mahallesi'nde yaşayan inşaat işçisi Haydar E. (67), yaklaşık 10 yıl önce teyzesinin oğluyla kaçarak evlenip Erzincan'a yerleşen kızından bir daha haber alamadı.

Kızınn, eşinin zorlamasıyla başka erkeklerle ilişkisi olduğuna inanan Haydar E, çabalarına rağmen onu bulamadı. Haydar E, Bursa'da 8 ay önce yolda yürürken görüp kızı olduğunu zannettiği Remziye Yıldız'ı (31) evine götürmek istedi. Yıldız'a, nüfus cüzdanını göstermesine ve "Ben senin kızın değilim" demesine rağmen inanmayan Haydar E, aradan geçen süreçte zaman zaman onu takip etti.

Haydar E, sabah Küçük Sanayi Sitesi'ndeki iş yerinin yakınında yürüyen Yıldız'ın karşısına çıkarak, ruhsatsız tabancasıyla ateş etti.

Göğsü ve belinden yaralanan Yıldız, 112 Acil Servis ekiplerince Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kadının hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Zanlı ise polis ekiplerince gözaltına alındı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler