Yalova'da hüzün var

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin memleketi Yalova'da aldığı yüzde 41 civarındaki oy, partilileri mutlu edemedi.

Yayınlanma: 24.06.2018 - 21:01
Abone Ol google-news

CHP Seçim bürosundaki TV’lerdeki seçim sonuçlarını izleyen partililer CHP il başkanlığının kendi imkanlarıyla elde ettiği sandık veri sonuçları arasında 3 puanlık bir fark olduğunu öne sürdüler.

CHP İl Başkanı Bahar Doğan “Bizim elde ettiğimiz verilerle saat 20:45 itibariyle Cumhurbaşkanı Adayımızın oy oranı %41 civarında. Oy oranımızı arttırdık ancak, bu sonuç bizleri mutlu etmedi. Milletvekili seçim sonucumuz ise %29 civarında” “dedi.

AKP’liler ise seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından İnce’nin memleketi Yalova’da birinci parti çıkmalarından dolayı şehir merkezinde zafer turu atarken, seçim sonuçlarını ise partinin seçim irtibat burosundan takip ettiler.

AAKP seçim bürosunun hemen yanında bulunan İYİ Parti Yalova seçim irtibat burosu ise, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından seçim bürolarını kapattılar. Yalovalılar seçim sonuçlarını kahvehanelerde ve çay bahçelerinde takip ederken Yalova caddeleri ise boş kaldı.

 

Yalovalılar, İnce’nin herşeye rağmen bu seçimlerde önemli bir çıkış yakaladığını söylediler.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon