Polislerden polislere baskın! Şifre: Zeytin var mı?

Bursa Kaçakçılık ve Organize suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Orhangazi ilçesi merkez olmak üzere toplamda 14 ile yapılan silah operasyonunda aktif olarak çalışan polis memurları ve emekli polis memurları da kaçak silah ticaretinden gözaltına alındı.

Yayınlanma: 03.07.2018 - 12:27
Abone Ol google-news

Bursa merkezli 14 ilde, silah kaçakçılarına yönelik eş zamanlı operasyonda 59 şüpheli gözaltına alındı.Orhangazi Cumhuriyet Başsavcılığınca silah kaçakçılarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 72 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkartıldı

Polis ekipleri, Bursa'nın Gemlik, Orhangazi ve İznik ilçeleri ile İstanbul, Yalova, Balıkesir, Konya, Sakarya, Kütahya, Ankara, Samsun, Zonguldak, Manisa, Hatay, Çanakkale, Bayburt'taki adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

59 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Bu sabah Bursa Orhangazi'de yapılan baskınlarda 59 kişinin gözaltına alındığı açıklandı. Ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise 70 tabanca, 43 av tüfeği, 1404 fişek ve bir miktar Hint keneviri ele geçirildi.

Açıklamada, Karadeniz illeri ve İstanbul'dan Orhangazi'ye getirilen silahların buradan çeşitli illere satıldığının tespit edildiği belirtildi.

Bu arada şüphelilerin silah kaçakçılığıyla ilgili haberleşirken "Zeytin var mı? Büyük zeytin mi küçük zeytin mi yeşil zeytin mi?" şeklinde ifadeler kullandıkları öğrenildi.Gözaltına alınanlar arasında Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan bir polis memuru ile çok sayıda emekli polis memurunun da olduğu öğrenildi.Operasyon devam ederken gözaltına alınan şahıslar emniyet müdürlüğüne götürüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler