Berna Laçin'in idam tweetine Alişan'dan tepki: "Orada peygamber efendimiz yatıyor Berna hanım"

Berna Laçin'in "idam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!" sözlerine Alişan'dan çok tepki geldi. Alişan'ın tepkisi konuşulurken bu sefer de Berna Laçin hakkında soruşturma açıldığı bilgi geldi.

Yayınlanma: 04.07.2018 - 09:17
Abone Ol google-news

Oyuncu Berna Laçin, cinsel istismar suçluları için istenen idam cezasına karşı çıktı. Laçin, "İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar,psikiyatrlar, psikologlar,toplum bilimciler ,hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!'' şeklinde tweet attı. Laçin'e sert çıkan Alişan ise "Orada peygamber efendimiz yatıyor Berna hanım!!! Bu benzetme peygamber efendimizin yattığı yere bir hakaret!!" tepkisini gösterdi.

Berna Laçin'in "idam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!" Alişan'dan çok sert tepki geldi. Alişan, "Berna hanım orada Peygamber Efendimiz yatıyor" dedi.

"MEDİNE TOPRAKLARI TECAVÜZDE REKOR KIRMAZDI!"

Son zamanlarda gündemde olan idam tartışmalarına Berna Laçin" İdam çözüm olsaydı. Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar, psikiyatrlar, psikologlar, toplum bilimcileri, hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!" sözleriyle dahil olmuştu.

ALİŞAN'DAN TEPKİ GELDİ

Berna Laçin'in bu sözlerine Alişan'dan tepki geldi. Alişan, "Medine topraklarını gidip görsün bence!! Orada peygamber efendimiz yatıyor Berna hanım!!! Bu benzetme peygamber efendimizin yattığı yere bir hakaret!!" ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan sanatçı Berna Laçin hakkında, “halkın dini değerlerini aşağılama" suçundan soruşturma başlattı. 

<tweet:1014266209100058624>

<haber-yatay:1015918,1016442>

LAÇİN'DEN ALİŞAN AÇIKLAMASI 

Berna Laçin hakkında soruşturma açılmasına neden olan paylaşımı için yorum yapan Alişan hakkında açıklamada bulundu. 

Laçin: Ali Şan twitti silmiş bu durumda. Halkı galeyana getirip, yazdığımı yanlış anlayıp, haksız yere beni hedef gösterdiğini anlamış olmalı . Hatadan dönmek hiç yoktan iyidir. Yoksa yine iflah olmaz bir şekilde iyimser mi düşünüyorum?

<tweet:1014440724195151873>

 “SEYAHAT PLANIM VARDI”

“DİNİ SİYASETE ALET ETMEM”

Dinle ilgili fikir beyan ettiği herhangi bir yazısının olmadığını söyleyen Berna Laçin, “Bu benim hiç girmediğim bir toptur. Çünkü inancın kişi ile kendisi arasında olduğunu düşünüyorum. O yüzden de dini hiçbir zaman siyasete alet etmem. Siyasetle ayrı olmasını gerektiğini düşünüyorum” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler