Okul inşaatında iş cinayeti: 3 işçi yaşamını yitirdi

Ankara'da, inşaatı süren bir okulda çökme meydana geldi. Çökme nedeniyle enkaz altında kalan 4 işçiden, 3'ünün hayatını kaybettiği, bir işçinin ise yaralandığı bildirildi.

Yayınlanma: 08.07.2018 - 09:02
Abone Ol google-news
<video:1020376>

Olayın yaşandığı bölgeden edinilen bilgilere göre, Ankara’nın Etimesgut ilçesinde inşaatı devam eden bir okulda ıslak beton nedeniyle çökme meydana geldi. Çökme sonrası 3 işçinin hayatını kaybettiği 1 işçinin ise yaralandığı bilgisi verildi.

4 İŞÇİ ENKAZ ALTINDA KALDI

Şehit Celal İşen Caddesi ile 1467. Sokağın kesişiminde bulunan binanın giriş katında yapılan asma kat çalışması sırasında, çelik üzerine atılan ıslak betonun ağırlık yapması sonucunda çökme meydana geldi. Çökme esnasında ilk belirlemelere göre 4 işçi enkaz altında kaldı. Kurtarma çalışmaları sonucunda 3 işçinin cesedi enkaz altından çıkarılırken 1 işçi de yaralı olarak kurtarıldı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

 Ankara Valiliği de olayla ilgili açıklama yaptı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturmanın başlatıldığıbelirtilen açıklamada şöyle denildi:

“Etimesgut İlçesi Şehit Celal İşen Caddesi ile 1467 Sokağın kesişiminde bulunan binanın giriş katında yapılan asma kat çalışması sırasında, çelik üzerine atılan ıslak betonun ağırlık yapması sonucunda çökme meydana gelmiştir. Çökme esnasında ilk belirlemelere göre 4 işçi enkaz altında kalmıştır. Kurtarma çalışmaları sonucunda 3 işçinin cesedi enkaz altından çıkarılmış ve 1 işçi de yaralı olarak kurtarılmıştır. Konu ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler