Acı haberler art arda geldi: Ufuk ve Yusuf'un da cansız bedenlerine ulaşıldı

Bitlis'in Ahlat ilçesinde kaybolan 2 yaşındaki Sami Yusuf, evinden bir kilometre uzaklıktaki dere yatağında ölü bulundu. 8 gün önce Hatay'da kaybolan 6 yaşındaki Ufuk'Tan da acı haber geldi.

Yayınlanma: 08.07.2018 - 12:00
Abone Ol google-news

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yuvadamı köyünde yaşayan Yusuf, evinin önünde oyun oynadığı sırada kayboldu. Tarladan dönen annesi, oğlunu evin önünde göremeyince yakınlarına haber verdi.

Tüm aramalara rağmen çocuğu bulamayan ailenin ihbarı üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ile Van Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri arama çalışması başattı. Köylülerin de desteğiyle 24 saat süren çalışma sonucu eve bir kilometre uzaklıktaki dere yatağında Yusuf'un cesedine ulaşıldı. Çocuğun cesedi otopsi için Ahlat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bir acı haber de Hatay'dan

Öte yandan, Hatay'ın Hassa ilçesinde 8 gün önce kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar'ın cansız bedeni bulundu.  Ailesiyle yakınlarını ziyarete gittiği Arpalıuşağı Mahallesi'nde kaybolan Ufuk Tatar'ın son görüldüğü su kaynağı ile mahalle ve Amanos Dağları eteklerinde komando, jandarma özel harekat ve AFAD ekiplerinin arama çalışmaları 8'nci gününde de sabahın erken saatlerinde başladı.

Eğitimli köpekler ile özel arazi arama insansız hava aracının da destek verdiği arama çalışmalarında ekipler, arama çalışmalarını Yoluklar Mahallesi'ne çevirdi. Arpalıuşağı Mahallesi'ne 5 kilometre uzaklıktaki mahalledeki Katığın Kayası mevkisinde arama yapan güvenlik korucuları, Ufuk Tatar 'ın cansız bedenine ulaştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler