Son fotoğraflarını trende paylaşmışlardı

Çorlu'daki tren kazasında ölenler arasında küçük Oğuz Arda Sel ile babası Hakan Sel de yer alıyor.

Yayınlanma: 09.07.2018 - 09:51
Abone Ol google-news

<video:1021401>

 

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren faciasında 24 kişi öldü 124 kişi yaralandı.Bankacı olan Babası Hakan Sel ile birlikte memleketleri Edirne Uzunköprü'den, Beylikdüzü'ndeki evlerine trenle dönen 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel de kazada hayatını kaybedenler arasında. Dün sosyal medyada yapılan kayıp çağrılarının ardından baba ile küçük oğlunun öldüğü tespit edildi. Oğuz Arda Sel'in trende çekilmiş fotoğrafları da ortaya çıktı.Küçük çocuğun cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Babasıyla ilgili işlemlerini ise Çorlu Devlet Hastanesi'nde devam ettiği öğrenildi. 

<haber-dikey:1021433>

DEDESİNİ ZİYARETE GİTMİŞ

Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen Oğuz Arda Sel ve Hakan Sel'in yakını Adil Çiftçi sorumluların ortaya çıkarılmasını istediklerini belirtti. Çiftçi, "Bu kaza Türkiye'nin üstünden geçen bir kaza. Hafta sonu Trakya'ya aile ziyaretine gidenlerin dönüş yolculuğunda bu elim kaza meydana gelmiştir. Bu kazada sorumluların ortaya çıkarılmasını bekliyoruz. Hakan Sel'in yakınıyım. Hakan oğlu ile birlikte babasını ziyarete gitmişti. Trenle İstanbul'a dönüyorlardı" dedi.

EN BÜYÜK HAYALİ BARCELONA'DA OYNAMAKTI 

Minik Arda'nın futbolla yakından ilgilendiği ve Barcelona'nın alt yapısında oynamanın en büyük hayali olduğu öğrenildi. Arda'nın ve babasının cenazesi, yakınlarından öğrenilen bilgiye göre, Uzunköprü'de defnedilecek. 

KARTAL ÇİFTİ DE ÖLENLER ARASINDA 

Ölenler arasında 75 yaşındaki Ruzibe ve 77 yaşındaki Gani Kartal da olduğu öğrenildi. 2 çocukları olan yaşlı çiftin de köylerinden İstanbul'daki evlerine döndükleri öğrenildi.

 

 

KIZ KARDEŞLERDEN DE ÜZÜCÜ HABER

İki kız kardeş Özge Nur ve Gülce Dikmen için çağrı yapılmıştı. Kardeşlerden sabah saatlerinde acı haber geldi. 

 <haber-yatay:1020836,1021162,1021117,1020977>

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler