Oğuz Arda'nın annesinden duygulandıran paylaşım: "Evde bekliyorum'dedim. Gelmedin"

İhmaller sonucu meydana gelen Çorlu'daki tren faciasında hayatını kaybeden oğuz arda sel’in annesi instagram’da yürekleri dağlayan bir paylaşım yaptı. Acılı anne oğlunun son fotoğrafını şu mesajla paylaştı : "Evde bekliyorum'dedim. Gelmedin"

Yayınlanma: 12.07.2018 - 15:57
Abone Ol google-news

Uzunköprü ilçesindeki yakınlarını ziyaret eden bankacı Hakan Sel ile oğlu Oğuz Arda, İstanbul'a dönmek için Uzunköprü- Halkalı seferini yapan, 12703 No'lu yolcu trenine bindi. Trenin 5 vagonunun, raydan çıkarak, devrilmesi sonucu meydana gelen kazada baba- oğul hayatını kaybetti. Hakan Sel ile oğlu Oğuz Arda için dün ikindi vakti Uzunköprü Muradiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

ANNESİ PAYLAŞTI

Hayalinin Barcelona'da futbol oynamak olduğu öğrenilen Oğuz Arda'nın annesi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla okuyan herkesi hüzne boğdu. İletisine "Sen benden gideli kaç gün oldu bilmiyorum" diye başlayan acılı anne, "Gelmedin" diyerek oğluna son bir kez seslendi.

İşte o paylaşım,

"Sen benden gideli kaç gün oldu bilmiyorum... En son baban göndermişti bu fotoğraflarını senin instagram hesabına atmam için. Trende beni görüntülü arayıp "anne bak naıl hızlanıyor... Bu sefer masalı koltukta oturuyoruz. Sabah giderken karşılıklıydı koltuklar. İkisi de keyifli... Saat 7'de ineceğiz demiştin... "Evde bekliyorum" dedim. Gelmedin. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler