Pansiyon bahçesine giren otomobil 3 kişiyi yaraladı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir pansiyon bahçesine giren otomobil 3 kişiyi yaraladı. Tatil için geldikleri öğrenilen yerli turistler hayatlarının şokunu yaşadı.

Yayınlanma: 15.07.2018 - 09:04
Abone Ol google-news

Bodrum'a bağlı Göltürkbükü mahallesinde yol kenarından bulunan bir pansiyonun bahçesine otomobil girdi. Pansiyon bahçesinde 3 kişiyi ezen otomobil güçlükle durabildi. 34 LC 9074 plakalı araç sürücüsü Y. Ş. direksiyon hakimiyetini kaybederek otomobiliyle bir pansiyonun duvarını kırarak bahçeye daldı.

Bahçede oturan Mehmet Köksal, Belkıs Arzu Uçman ve Nazlı Deniz Uçman çarparak yaraladı. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralıları Bodrum’daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Bahçede çok sayıda yerli ve yabancı turisttin oturduğu bazı yerli turistlerin ise hafif sıyrıklarla kazandan ucuz kurtulduğu öğrenildi. Kazanın olduğu bölge ise savaş alanına döndü. Tatil için Bodrum’a geldikleri öğrenilen 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olay yerine gelen jandarma ekipler kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kaza yaptıktan sonra olay yerinden kaçtığı öne sürülen Yasin Ş.’yi yakalanması için arama başlatıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler