Önceki gün hissedilen hava sıcaklığı 40 dereceyi bulan İstanbul'da hava sıcaklığı ne kadar ?

İstanbul'da bugün hava genellikle açık yer yer parçalı bulutlu görünüyor. Tahmini hava sıcaklığının ise 34 °C, hissedilen hava sıcaklığının ise 42 °C 'ye kadar yükselmesi bekleniyor. Meteoroloji'den yapılan açıklamada yurttaşların sıcaklara karşı dikkatli olması uyarısı yapıldı.

Yayınlanma: 23.07.2018 - 08:48
Abone Ol google-news

İstanbul'da dün sağanak yağış etkili oldu. Yeni haftaya başlamadan önce hava durumu da merak ediliyor. İstanbul'da yüksek sıcaklık ve yüksek nem birleşince bunaltıcı bir hava ortaya çıktı.Önceki gün bazı ilçelerde hissedilen sıcaklık 40 dereceyi geçmişti.Temmuz ayının bitimine sayılı günler kala Türkiye genelinde bu hafta sağanak yağış bekleniyor. 

Meteoroloji yeni haftanın hava durumunu yayınladı. Bugün yurdun büyük bir bölümü sıcak havanın etkisi altında olacak. Orta ve Doğu Karadeniz'de ise sağanak yağış kendini gösterecek.

YURDU ETKİSİ ALTINA ALIYOR

Salı günü başlayacak olan sağanak yağışlar yurdu etkisi altına alacak. Özellikle Marmara ve Ege'de etkili olacak olan sağanak yağışlar cuma gününe kadar devam edecek. Hava sıcaklıkları ise düşmeyecek.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler