Kadir Mısırlıoğlu'ndan 'pul' yalanı: Yine Kemalistlere hakaret ettiler

Atatürk'e ettiği hakaretlerle sık sık eleştirilerin odağında olan Kadir Mısıroğlu ve ailesi Twitter'dan PTT'nin Kadir Mısırlıoğlı için özel pul bastırdığını iddia etti. Pulların devlet tarafından basılmadığı kısa sürede ortaya çıktı.

Yayınlanma: 28.07.2018 - 19:35
Abone Ol google-news

Atatürk'e ettiği hakaretlerle sık sık eleştirilerin odağında olan  Kadir Mısıroğlu adına PTT'den özel bir pul basıldı. Mısıroğlu ailesi, sosyal medya hesaplarında devlet yetkililerine bu jest nedeniyle teşekkür etti. Ancak Mısırılıoğlu'nun torunu Nurullah Mısırlıoğlu'nun Twiter'dan paylaştığı pullarla ilgili gerçek kısa sürede ortaya çıktı. 

Mısıroğlu ve ailesinin facebook ve twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımda PTT'nin Mısıroğlu adına özel bir pul bastırdığı ve  1 TL'lik pullar kullanıma da sunulduğu iddia edildi.

PTT MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR ETTİLER

Mısıroğlu'nun facebook hesabından yapılan açıklamada "Posta ve Telgraf Teşkilatı Umum Müdür Yardımcısı “Adil Zembat Bey”e (@adilzembat) bu kadirşinaslıktan mütevellit teşekkür ederiz" denildi.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Kadir Mısıroğlu ve ailesinin "devlet bize jest yaptı ve adımıza pul bastı" açıklamasının arkasındaki gerçek de kısa sürede ortaya çıktı. Pulların devlet tarafından yapılan bir jet olmadığı, Mısıroğlu'nun parasını vererek kendisi adına pul hazırlattığı ve bunu da devletin jesti gibi sunduğu anlaşıldı.

KEMALİSTLERE  HAKARET ETTİ

Kadir Mısırılıoğlu'nun torunu Nurullah Mısırlıoğlu, Twitter'dan yaptığı başka bir paylaşımla Kemalistlere hakaret etti. Mısırlıoğlu paylaşımında "Üstad Kadir Mısıroglu’nu TT’ye sokan “Sazan Kemalistlere” teşekkür eder. Gayr-i ahlâki paylaşımlar yapanlara da Üstadımızın şu sözünü hatırlatırız “İstediğiniz Kadar Havlayın, Benim Fino Köpekleriyle İşim Yok” dedi.

İSTEYEN HERKES PARASINI VERİP KENDİ ADINA PUL BASTIRABİLİR

PTT'nin resmi internet sitesinde yer alan "Kişisel Pul" bölümünde, isteyen herkesin gerekli şartları sağlayıp, başvuruyu yapıp parasını verdikten sonra kandi adına pul bastırabileceği belirtiliyor. 2005 yılından bu yana devam eden uygulama, pek çok kullanıcının hatıra ve yıl dönümleri için hediye olarak seçtikleri biliniyor.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler