"Hadi benim kafamı da bastır" demişti: Kafası bastırılıp tutuklandı

Adnan Oktar ve müritlerine yönelik operasyonun ilk gününde gözaltına alınan Adnan Oktar’ı araca bindirirken başını eğen polisi sosyal medya hesabından tehdit eden Bahadır Köseoğlu tutuklandı.

Yayınlanma: 31.07.2018 - 13:22
Abone Ol google-news

 

Sosyal medya hesabındaki profil resmi Adnan Oktar olan Bahadır Köseoğlu, operasyon sırasında gözaltına alınan Adnan Oktar’ın başının polis tarafından bastırılmasından rahatsız olmuş ve sosyal medya hesabından o ploisi tehdit etmişti.

"Eğer senin kafanı kırmazsam... Avşak herif" 

"Ben hocamızın tutuklanmasında bir elemana gıcık kaptım. Hocamızın kafasına bastıran ve ağzını kapamaya çalışan Mali şubeden bir sivil polis kardeş BEN SIFIR(sıfır en az 5 yıl demek) YIL KİK BOKS EĞİTİMİ GÖRDÜM :)) O hareketi bi de bana serbest döğüş sisteminde yapmanı bekliyorum senden. Bakalım kimin kafasını eğiyorsun sen... Bi görelim... Eğer senin kafanı kırmazsam bana da Bahadır demesinler.. Avşak herif seni” yazdı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sosyal medya paylaşımlarında Oktar’a olan bağlılığını sıklıkla dile getiren Bahadır Köseoğlu paylaşımının ardından hakkında gözaltı kararı verildi.

 Mali Şube ekipleri Bahadır Köseoğlu’nu Bebek’teki işyerinde gözaltına aldı. “Suç İşlemek Amacıyla Kurulan Örgüte Üye Olmak ve Örgütün veya Amacının Propagandasını Yapmak” suçlamalarıyla tutuklanan Bahadır Köseoğlu Metris Cezaevi’ne gönderildi.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler