AKP'li yazarın tepki çeken Kemal Sunal paylaşımına Ali Sunal'dan yanıt

AKP'li Cemile Bayraktar Kemal Sunal filmlerine ilişkin "Bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 06.08.2018 - 18:48
Abone Ol google-news

Eski Yeni Şafak yazarı Cemile Bayraktar Türkiye Sineması'nın önemli ismi Kemal Sunal'ın rol aldığı fimler hakkında tepki çeken açıklamalarda bulundu.

Bayraktar sosyal medya hesabından Sunal'a ilişkin, "Çünkü alternatifi yoktu. Yoksa birkaçı hariç çok iyi yapımlar değiller. Sunal elbette bizim markamız,değerli, rahmet olsun ancak bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret.
Linç için hazırım ama doğrusu bu, beğenmeseniz de" dedi.

 

 


Ali Sunal'dan Cemile Bayraktar'a yanıt

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın filmlerine ilişkin "Bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret" diyen Cemile Bayraktar'a Ali Sunal'dan yanıt geldi.

Sunal Twitter hesabı üzerinden, "Cemile Bayraktar babamın filmlerini beğenmiyormuş olabilir, çok da önemli değil. Ama bu filmlerin kötü olduğunu, halka hakaret olduğunu belirtecek bilgisi nereden acaba? Neyse ya o da hiç önemli değil #KemalSunal sırtını halka dayamış harika bir insandır tek gerçek bu" paylaşımında bulundu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler