Bodrum'da faciadan dönüldü

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, rampada freni boşalarak geri kayan, içinde yabancı turistlerin bulunduğu tur otobüsü, önce park halindeki bir otomobile ardından aydınlatma direğine çarpıp, durabildi. Kazada şans eseri ölen ve yaralanan olmazken, kaza anı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Yayınlanma: 12.08.2014 - 10:42
Abone Ol google-news

Dün (pazartesi) saat 19.00 sıralarında Cumali Hışırlı'nın kullandığı 16 SS 788 plakalı tur otobüsü Gümbet Mahallesi, Adnan Menderes Caddesi'ndeki bir otele turist getirdi. Turistlerden bazılarını indirmek için otelin önündeki rampada duran otübüs, bir süre sonra frenin boşalması üzerine geri geri kaymaya başladı. Önce park halindeki iki otomobile, ardından da bir marketin önündeki aydınlatma direğine çarparak durabilen otobüsteki, büyük bölümü İngiliz 30 turist ile marketteki müşteriler büyük panik yaşadı.

Şans eseri kimsenin burnu bile kanamazken, turistler uzun süre kazanın şokunu üzerlerinden atamadı. Başka otellere gidecek olan diğer turistleri çağırılan başka bir otobüs götürdü. Kaza anı yakındaki bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülenirken, polis soruşturma başlattı. Çevre esnafı dik yokuş nedeniyle benzer kazaların sık sık yaşandığını belirtip, yetkili makamlara dilekçe verdiklerini, ancak bu sıkıntılarına henüz bir çözüm bulunmadığını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler