Gaziosmanpaşa'da kanlı soygun: 1'i ağır 2 yaralı

Gaziosmanpaşa'da bakkal dükkanını soyan silahlı 4 kişi, kaçarken ateş açtı. Soyguncuların silahından çıkan kurşunla bakkal ağır yaralandı. Kurşunlar çevredeki bir kişi de isabet etti.

Yayınlanma: 07.08.2018 - 13:16
Abone Ol google-news

<video:1048462>

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir bakkalı soymaya çalışan silahlı 4 kişi, iş yeri sahibini ve komşusunu yaralayarak kaçtı.
Edinilen bilgilere göre olay Karayolları Mahallesi 577. Sokak’ta öğle saatlerinde meydana geldi. Ellerinde uzun namlulu silahlar bulunan 4 kişi, plakasız araçla sokakta bulunan bir bakkalı soymak istedi. Bakkala giren zanlılar, iş yeri sahibinin direnci ile karşılaştı. Yaşanan arbedede ateş açan zanlılar bakkal sahibi Ali Y. ve yanında bulunan komşusu Eyüp T.’yi yaralandı. Zanlılar olay yerinden kaçarken, yaralı bakkal sahibi ve komşusu mahalledeki vatandaşların yardımıyla çevredeki hastaneye götürüldü. Bakkal sahibi Ali Y.’nin durumunun ciddi olduğu, Eyüp T.’nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede incelemelerde bulundu. Çevredeki kameraları da inceleyen ekipler, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

"SİLAH SESLERİ DUYULUNCA KARDEŞİ FERYAT ETTİ"
Görgü şahidi bir mahalleli, "Biz komşuların sesini duyduk. Şu köşede duruyorduk çocuklarımızla beraber. Bir anda silah sesleri duyulunca kız kardeşi feryat etti. Ben geldim kimse yoktu. Kimseyi görmedik. Sadece Ali bey göğsünden vurulmuştu. Kendi eliyle tampon tutuyordu. Komşunun arabasına bindirdim. Hastaneye götürdük. Ayağından vurulan Eyüp ağabeydi, kendi komşusunun kapısının önünde gördük. Ona turnike yaparak hastaneye götürdüler" dedi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler