Hakkari'den acı haber

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Güven Dağı üs bölgesine PKK'li teröristlerce Kuzey Irak tarafından yapılan havanlı saldırıda 1'i ağır 6 asker yaralanmıştı. Durumu ağır olan asker şehit oldu.

Yayınlanma: 09.08.2018 - 13:32
Abone Ol google-news

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki üs bölgesine PKK'lilerin sınırın Irak tarafından gerçekleştirdiği saldırıda 1'i ağır 6 asker yaralanmıştı. Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan asker, tüm müdahaleye rağmen şehit oldu.

Valilikten yapılan açıklamada, Güven Dağı Üs Bölgesi'ne PKK mensuplarınca sınırın Irak tarafından havanlı saldırı düzenlendiği belirtildi.

Konuyla ilgili adli tahkikatın devam ettiği kaydedildi.

Genelkurmay Başkanı Güler'den Hakkari şehidi için başsağlığı mesajı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki üs bölgesine PKK'liler tarafından düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ömer Güç için başsağlığı diledi.

TSK'nin Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre, Orgeneral Güler, şehit Güç için "Kahraman silah arkadaşımıza şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim." ifadesini kullandı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler