İnce'den ekonomi yorumu: "Vakit ne halleri varsa görsünler' deme vakti değil"

Muharrem İnce, yaşanan ekonomik gelişmelerle ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Dolar/TL kurunun son olarak 7.23'le rekor kırmasına atıfta bulunan İnce, partisine acilen bir kriz komitesi kurulması yönünde çağrıda bulundu. İnce; "Vakit ne halleri varsa görsünler' deme vakti değil" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 13.08.2018 - 09:50
Abone Ol google-news

CHP'nin 24 Haziran'daki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Türkiye ile ABD arasında yaptırıma varan  ekonomik gelişmelerle  ilgili olarak açıklama yaptı. Dolar/TL kurunun son olarak 7.23'le rekor kırmasına atıfta bulunan İnce, partisine acilen bir kriz komitesi kurulması yönünde çağrıda bulundu. "Uluslararası topluma, özellikle bize yönelik saldırgan bir tutum takınan ABD yönetimine karşı tavrımızı açıkça ortaya koymalıyız. İktidarın uyguladığı yanlış politikaların karşısında olsak da, ülkemizin ve milletimizin çıkarlarının sonuna kadar yanında olduğumuzu ilan etmeliyiz" diyen İnce; "Vakit ne halleri varsa görsünler' deme vakti değil" ifadelerini kullandı.

"İktidar gerçekleri duymamakta ısrarlı"

"İktidar kulaklarını mühürlemiş, gerçekleri duymamakta ısrarlı. Yapılan samimi ikazları dinlemek yerine yanlışlarını sürdürmekte kararlı. Yaptıkları her açıklama ve aldıkları her kararla, ateşe benzin dökmeyi sürdürüyorlar" diyen İnce, kişisel Twitter hesabında yaptığı açıklamalarına şöyle devam etti:


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler