AKP üyelerini taşıyan otobüs kaza yaptı: 5 kişi yaşamını yitirdi

Van’dan Ankara’ya gitmek üzere yola çıkan AKP üyelerini taşıyan otobüsle otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişi de yaralandı.

Yayınlanma: 16.08.2018 - 19:30
Abone Ol google-news

 

Alınan bilgilere göre kaza, akşam saatlerinde Van-Bitlis karayolu üzerindeki Balaban bölgesinde meydana geldi. Van’dan büyük kongre için Ankara’ya gitmek üzere yola çıkan AKP üyelerini taşıyan otobüsle bir otomobil çarpıştı. İlk bilgilere göre otomobilde bulunanlardan 4’ü olay yerinde hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı. Çarpışma sonucu yaralananlar bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

ÖLÜ SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Ankara'da yapılacak olan AK Parti 6'ıncı Olağan Kongresi'ne katılmak üzere Van'dan yola çıkan, AKP'lileri taşıyan otobüs ile çarpışan otomobilde yaşamını yitirenlerin sayısı 5'e yükseldi. Kazada demir yığını haline dönüşen otomobilde ölenlerin Yadigar Handanoğlu, Osman Handanoğlu, Aslıhan Dayan, İnci Eslen Dayan ve Zeki Dayan oldukları belirlendi. Yaralı AKP üyesi 12 kişinin hastanelerde tedavilerine devam edildiği kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

AKP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ATAŞ'TAN AÇIKLAMA

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Van'da otobüs ile otomobilin çarpıştığı kazaya ilişkin, "Van Kadın Kolları Teşkilatımızı taşıyan otobüs trafik kazası geçirmiştir. Bu elim kazada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ataş, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Ataş, şunları kaydetti:

"Karşı yönden gelen bir aracın çarpışması sonucu Van Kadın Kolları Teşkilatımızı taşıyan otobüs trafik kazası geçirmiştir. Bu elim kazada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler