Şenyaşar ailesinden AKP'li Yıldız'ın MKYK'ye seçilmesine tepki

AKP'li İbrahim Halil Yıldız'ın yeni MKYK listesinde yer almasına Suruç'taki kavgada yakınlarını kaybeden Şenyaşar ailesinden tepki eldi. Şenyaşar ailesi adına konuşan Osman Şenyaşar, “Yıldız’ın MKYK seçilmesi AKP’nin bu olayın içinde olduğunun göstergesidir” dedi.

Yayınlanma: 18.08.2018 - 21:28
Abone Ol google-news

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın hazırladığı Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MYKY) listesinde Urfa'da 24 Haziran seçimleri öncesi kardeşinin de aralarında bulunduğu, 4 kişinin yaşamını yitirdiği silahla kavga olayına adı karışan AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, yeni MKYK'de yer aldı.

Yıldız’ın, AKP MKYK’ye seçilmesine Şenyaşar ailesi tepki gösterdi. Şenyaşar ailesi adına konuşan Osman Şenyaşar, “Yıldız’ın MKYK seçilmesi AKP’nin bu olayın içinde olduğunun göstergesidir” dedi.

Konuyla ilgili Mezopotamya Ajansı'na konuşan Şenyaşar ailesinden Osman Şenyaşar, İbrahim Halil Yıldız’ın MKYK üyeliğine seçilmesine tepki gösterdi.

Olaya ilişkin bir gelişmenin olmadığını sözlerine ekleyen Osman Şenyaşar, şunları ifade etti: “Suruç’ta yaşanan olayın bizzat içinde olanlardan biride İbrahim Halil Yıldız. AKP kongresinde MKYK’ya girdi. Bu gelişme bize şunu gösteriyor. AKP bu olayın bizzat içinde yer alıyor. Eğer ki iktidar bu olayın üstüne gitmiş olsaydı, bu şahsı milletvekili yapmaz ve üyelikten çıkarırdı. Ancak yaşanalar bize gösteriyor ki maalesef iktidar da bu olayın bir parçasıdır.”

<haber-yatay:1034782,1003344,998093,997859>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler