9 yıl sonra yakalandı

Antalya'da Veysel Yavuz'u hastanede öldürdüğü iddiasıyla aranan 43 yaşındaki Muhammed B., cinayetin işlendiği 13 Ağustos tarihinin yıldönümünde yakalandı.

Yayınlanma: 14.08.2014 - 18:33
Abone Ol google-news

Olay 13 Ağustos 2005 tarihinde Muratpaşa İlçesi, Örnekköy Mahallesi’nde meydana geldi. Bir barda iş görüşmesi yapan Veysel Y., Ahmet Şahin, Muhammed B. ve kimliği öğrenilemeyen bir kişi arasında belirlenemeyen nedenle kavga çıktı. Karşılıklı silahların kullanıldığı kavgada Ahmet Şahin öldü. Ateş ettiği Veysel Yavuz’u ağır yaralayan Muhammed B. de açılan karşı ateşle yaralandı. Hastanede tedaviye alınan yaralılardan Veysel Yavuz, bir başka hastaneye kaldırılırken, sağlık görevlilerinin yanına gelen kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş edilerek öldürüldü.

Tedavisinin ardından taburcu olan Muhammed B., 2 kişinin öldüğü cinayet davasında ‘kasten adam öldürmeye teşebbüs’ ve ’6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar kanununa muhalefet’ suçlarından 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bugüne kadar yakalanamadığı için cezası infaz edilemeyen Muhammed B.’nin Güzeloba Mahallesi’nde bir evde kaldığını belirleyen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube İnfaz Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Dün akşam saatlerinde belirlenen adrese baskın yapan polis, Muhammed B.’yi gözaltına aldı. İfadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen Muhammed B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler