Tunceli'de patlama: Kamer Genç'in akrabası ağır yaralı

Tunceli'nin Nazimiye ilçesine bağlı iki köy arasındaki patika PKK'lilerin yola döşediği mayına basan bir kadın ağır yaralandı. Yaralı kadının Tunceli eski milletvekili merhum Kamer Genç'in akrabası olduğu öğrenildi.

Yayınlanma: 21.08.2018 - 19:45
Abone Ol google-news
Nazımiye ilçesine bağlı iki köy arasındaki patika PKK'lilerin yola tuzakladığı mayına basan Gönül Parlak (45) ağır yaralandı.

Nazımiye ilçesine bağlı Ramazan köyünde yakınının mezarını ziyaret eden Gönül Parlak, saat 18.00 sıralarında komşu köy Doğantaş'a patika yoldan giderken patlama meydana geldi. Patlamanın
Parlak'ın, teröristlerce yola döşenen mayına basması sonucu olduğu öğrenildi.
 
Köylülerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı Gönül Parlak, hastaneye kaldırıldı. Parlak daha sonra helikopter ile Elazığ'a sevk edildi.
Gönül Parlak'ın İstanbul'da oturduğu, bayram ziyareti için Tunceli'ye geldiği ve merhum milletvekili Kamer Genç'in akrabası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Tunceli Valiliği, Nazımiye ilçesinde bir kadının ağır yaralandığı mayın patlamasına ilişkin açıklama yaptı. 
Valilik açıklamasında, “21 Ağustos 2018 tarihinde Nazımiye Ramazan Köy Bölgesi’nde terör örgütü mensuplarınca tuzaklanmış mayına bir kadın vatandaşımızın basması sonucu mayın infilak etmiş vatandaşımız ağır yaralanmıştır. Bölgeye derhal AFAD ve 112 ekiplerimiz gönderilmiş, vatandaşımız bölgeden Valiliğimizce tahsis edilen helikopter ile alınarak Fırat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmiştir” denildi. 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler