Koskoca caddeyi kapatıp bu yazıyı astı

Samsun'da tapulu arazisinden caddenin geçmesi üzerine yolu trafiğe kapatan İbrahim Akbulut, belediye tarafından yola konulan 'çalışma var' tabelasını söküp, 'Bu cadde tapulu arazim olduğu için kapatılmıştır' yazılı levha astı.

Yayınlanma: 15.08.2014 - 14:23
Abone Ol google-news

 

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde oturan evli ve 2 çocuk babası İbrahim Akbulut, geçen 19 Haziran'da Gençlik Caddesi'nin 550 metrekarelik bölümünün kendisine ait olduğunu öne sürerek ölçüm yaptırdı. Hiçbir kamulaştırma yapılmadan arazisinin Büyükşehir Belediyesi tarafından alındığını ve yol yapıldığını öne süren Akbulut, demir kazıklarla yolu çevirip trafiğe kapattı. Yolda bulunan çalışma tabelalarını kaldıran İbrahim Akbulut, özel olarak yaptırdığı, 'Bu caddede tapulu arazim olduğu için kapatılmıştır' yazılı levha astı.

58 gündür kapalı olan yol için hiçbir yetkilinin kendisini aramadığını ifade eden İbrahim Akbulut, "Yolu kapattıktan sonra benden 10 gün süre istediler. Ben de 1 ay süre verdim. Hiçbir çözüm bulamadılar. Şu ana kadar gelen giden olmadı. Sanırım belediye başkanına cadde lazım değil, bana da arazi lazım değil. Burayı onlara yar etmeyeceğim. Ben onlara park yapmaları için yer bile bağışladım. Ama şimdi yer vermeyeceğim. 2006 yılından beri dilekçelerim var. Kullandıkları caddemin tazminatını bana ödeyecekler. Bundan sonra hiçbir şey bağışlamayacağım. Bu tabelayı yaptırmamın amacı, vatandaşlar burada yol çalışması olduğu için kapandığını zannediyorlar. Ben de onlara yardımcı olmak için bu tabelayı astım. Yol çalışması olmadığı halde buraya 'yol çalışması var' diye tabela asmışlar. Vatandaşlar buranın tapulu arazim olduğunu bilsin istedim" dedi.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler