Adnan Oktar'ın basındaki adamı kim?

Abdülkadir Selvi, Adnan Oktar'dan gelen mektubu köşesinde yayımladı.

Yayınlanma: 23.08.2018 - 09:31
Abone Ol google-news
<video:1032458>

Bir birinden farklı 30 ayrı suçlama ile tutuklanan Adnan Oktar ve arkadaşları, kendilerine yöneltilen suçlamaların asılsız olduğunu anlatmak için cezaevinden çeşitli gazeteci ve köşe yazarlarını mektuplar gönderiyorlar. 

<haber-dikey:1041176,1025213>

O mektuplardan birini alan Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, aldığı mektubun içeriğine fazla değinmeden, Oktar ve grubunun faaliyetlerini 'dini açıdan' sorguladığı yazısında ilginç bir detaya da yer verdi.

Erdoğan'ın Adnan Oktar grubu ile ilgili olduğu iddia edilen ve ardından düzeltilen sözlerini hatırlatan Selvi, Oktar'ın mektubunda 'Gazetede çalışan güvendiği bir büyüğünden bahsettiğini yazdı.

Selvi'nin yazısındaki ilgili bölüm şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir açıklamasıyla ilgili yapılan düzeltmeden kendine pay çıkarmasını her zamanki güçlü görünme çabasının bir ürünü olarak görüyorum. O uçağa binen ve zaman zaman buna tanık olan birisi olarak söylüyorum ki Erdoğan’ın sözlerini yanlış yorumlayanlar için bu tür düzeltmeler yapılır. İsrail’in haksız yere tutukladığı Ebru Özkan’ı kurtarmak için Trump’tan ricada bulunan Erdoğan’ın Adnan Oktar grubuna yönelik operasyondan haberinin olmadığı mı sanılıyor? Peki, niye parmağını kıpırdatmıyor?

Ha bir de iki mektubunda da gazetede çalışan güvendiği bir büyüğünden söz ediyor. Hangi gazetede, hangi büyüğüymüş acaba? Doğrusu Adnan Oktar’ın basındaki güvenilir büyüğünü merak ettim.

Yazının tamamı için


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler