Tacizciye müdahale eden kişiye linç girişimi

Kocaeli'de, tacize uğrayan genç kadına yardımcı olmayan çalışan A.Ş. yanlış anlaşılınca bazı kişilerin saldırısına uğradı. Araya girenler A.Ş.'yi kalabalığın elinden kurtardı.

Yayınlanma: 25.08.2018 - 18:38
Abone Ol google-news

Bugün öğle saatlerinde, Kocaeli'nin Gebze ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda meydana gelen olayda, yoldan geçen bir kişinin genç kadını taciz ettiğini gören A.Ş., yardım etmek istedi. Bu sırada çevrede bulunan bazı kişiler A.Ş.'nin kadını taciz ettiğini sandı ve A.Ş.'yi dövmeye başladı.

"Beni tacizciden kurtardı"

Genç kadın, saldıranlara engel olmaya çalışarak, "Beni tacizcinin elinden kurtardı, suçu yok vurmayın" diye bağırdı. Kalabalıktan bir kişi kırık soda şişesini A.Ş.'nin sırtına sapladı. Kadının bağırışlarını duyan bir esnaf koşarak yerde yatan A.Ş.'yi darp eden kişilerin elinden kurtardı. Olay yerine gelen Yunus ekipleri, A.Ş.'yi koruma altına aldı. A.Ş., olay yerine gelen 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. A.Ş.'nin sağlık durumunun ağır olmadığı bildirildi.

Genç kadının ifadesine başvuran polis, gerçek tacizciyi ve A.Ş.'yi soda şişesi ile yaralayan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler