CHP lideri Kılıçdaroğlu, şehit Teğmen Dağlı'nın cenazesine katıldı

Ağrı Doğubeyazıt’ta yürütülen operasyonda şehit düşen Piyade Teğmen Celal Dağlı son yolculuğuna uğurlandı. Dağlı'nın cenazesine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir süre önce valilere genelge göndererek 'CHP'lileri şehit cenazelerine almayın' talimatı vermişti.

Yayınlanma: 26.08.2018 - 14:06
Abone Ol google-news
<video:1065005>

Ağrı Doğubayazıt bölgesinde 21 Ağustos 2018 tarihinde terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Piyade Teğmen Celal Dağlı (25) için Ankara’da cenaze töreni düzenlendi.

KILIÇDAROĞLU DA CENAZEYE KATILDI 

Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Meclis Grup Başkanı Naci Bostancı, BBP Genel Başaknı ve AKP Ankara Milletvekili Mustafa Destici, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, şehit Dağlı’nın babası Mahmut Dağlı, annesi Aysel Dağlı, kardeşleri, nişanlısı Ebru ve çok sayıda vatandaş katıldı.

2 HAFTA ÖNCE NİŞANLANMIŞTI 

Şehit Teğmen Celal Dağlı’nın kız kardeşi, abisinin askeri tören kepini taktı ve top arabasının geçişi sırasında abisine son kez selam durdu.

 Şehit Dağlı’nın annesi Aysel Dağlı, 2 hafta önce nişanlandığı nişanlısı Ebru ve 4 kardeşi ise cenazenin geçişi sırasında tabuta el salladı ve gözyaşlarına hakim olamadı.  

<haber-yatay:1011700,1022588,1012097,1016055>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler