Çocuk parkında pompalı tüfek dehşeti

İstanbul Pendik'teki çocuk parkına silahlı saldırının ardından bu kez de Karaman'daki bir parka tüfekle ateş açıldı. Saldırı sonucu 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 30.08.2018 - 22:51
Abone Ol google-news

Karaman’da, çocuk parkında oturan 2’si çocuk 3 kişiye kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce otomobilden pompalı tüfek ile açılan ateş sonucu Mustafa Y. (16), Ali K. (15) ve Faruk Örs (20) yaralandı.

Olay, saat 20.45 sıralarında Mümine Hatun Mahallesi 1475 Sokak’ta bulunan çocuk parkında meydana geldi. Mustafa Y., Ali K. ve Faruk Örs çocuk parkında oturdukları sırada, parkın yakınına gelen bir otomobilden kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle üzerlerine ateş açıldı. Açılan ateş sonucu bankta oturan Mustafa Y., Ali K. ile Faruk Örs yaralandı. Silah seslerini duyan çevredekiler parktaki yaralıları fark edince sağlık görevlilerine haber verdi. Ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Mustafa Y. ile Ali K.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Pendik 'te bir maganda parkta oyun oynayan çocuklara 'gürültü yaptıkları gerekçesiyle' ateş etmiş, 7 yaşındaki Hiranur Demircan sırtından vurularak ağır yaralamıştı.

<haber-yatay:1019754,1066866>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler