Kapat
A+ A-

Resepsiyonun 'yerli ve milli' menüsü: Ejder suyu, starex meyvesi eşliğinde aloevera, zencefilli somonlu suşi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Saray'da düzenlediği 30 Ağustos resepsiyonunun menüsü belli oldu. Sık sık 'yerlilik' ve 'millilik' vurgusu yapılan resepsiyonda, Saray'ın menü tercihi ise dikkat çekti.
Yayınlanma tarihi: 03 Eylül 2018 Pazartesi, 08:55

Vahap Munyar, "Yassıada'da Bizans kalıntıları canlanacak" başlığıyla yayımlanan yazısında geçen günlerde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30 Ağustos resepsiyonuna dair izlenimlerini paylaştı.

Resepsiyonda Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Yatırım Ajansı Başkanı Arda Ermut ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle ile sohbet ettiğini belirten Munyar, Cumhurbaşkanlığı Sosyal Hizmetler Müdürü Seyit Başkonak'ın yanlarına gelerek "Sürprizlerimiz var" dediğini aktardı. Munyar, sunulan içecekleri şöyle sıraladı:

 — Ejder Meyveli Smoothie (Chia tohumu eşliğinde), Efuli (Liçi meyvesi eşliğinde), Aloevera (Starex meyvesi eşliğinde), Orman Meyveli Special, Bahçe Naneli Limonata, Taze Sıkılmış Portakal, Taze Sıkılmış Greyfurt, Taze Sıkılmış Havuç, Taze Sıkılmış Elma.

 Munyar, yiyecek menüsünde neler olduğunu da şöyle aktardı:

 — Pataşur içerisinde Çerkez Tavuğu, Zencefilli Somonlu Suşi, Tartalet içerisinde Antakya usulü Humus, Susamlı Levrek Simidi, Aydın usulü kuzu çöp şiş… 

Her gün bir Cumhuriyet gazetesi alın, aldırın…
Comment disclaimer

Cumhuriyet Arşivi Gazete Kupürlerinde:

Vahap Munyar

En Çok...

okunanlar

yorumlananlar

beğenilenler