Ankara'da hareketli dakikalar: Evine yakan bir kişi polise ateş açtı

Ankara'da, sinir krizi geçirdiği iddia edilen B.G.Y., evini yaktıktan sonra olay yerine gelen itfaiye ve polis ekiplerine kurusıkı tabancayla ateş açtı.

Yayınlanma: 03.09.2018 - 19:41
Abone Ol google-news



Olay, akşam saatlerinde Çankaya ilçesi Seyranbağları Mahallesi'ndeki Başçavuş Sokak'ta meydana geldi. Sokak üzerindeki binada oturan B.G.Y., iddiaya göre sinir krizi geçirip evini ateşe verdi. Daha sonra çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahale etmesine izin vermeyen B.G.Y., bir itfaiye erinin başına elindeki kurusıkı tabancanını kabzasıyla vurarak yaraladı. Daha sonra eve kaçan B.G Y. kendini vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayarak balkondan dışarı ateş etmeye başladı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi alarak B.G.Y.'yi ikna etmeye çalıştı. Polis ekiplerinin çabaları başarısız olunca olay yerine özel harekat ekipleri sevk edildi.


Polisin uzun çabası sonrası ikna edilen B.G.Y. gözaltına alınarak tedavi için polis eşliğinde Numune Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay sırasında sokakta bulunan Tayfun Yıldırım, binadan duman çıktğını belirterek, "Dumanları görünce burada toplandık. Sonra buradaki vatandaşın elinde silah olduğunu gördük. Millete ateş etmiş, kovalamış. O sırada itfaiye geldi. İtfaiye erini kovalayıp, başına silahın dipçiğiyle vurdu. Video çeken arkadaşlara da 2-3 ateş ederek eve kaçtı" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler