Ünlü menajer Avro olarak ödemeyi taahhüt ettiği nafaka nedeniyle mahkemelik oldu

Türk futboluna Samuel Eto, Mario Gomez ve Roberto Carlos gibi dünyaca ünlü futbolcuları kazandıran Özcan Doğuhan'ın başı, eski eşi ve çocuklarına için Avro olarak ödemeyi taahhüt ettiği para yüzünden mahkemelik oldu.

Yayınlanma: 07.09.2018 - 17:11
Abone Ol google-news

Menajer Özcan Doğuhan’ın geçtiğimiz yıl boşandığı eşi Sultan Duyar’ın avukatının İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği şikayet dilekçesine göre; Özcan Doğuhan', Hollanda'da yaşayan 2 çocuğunun annesi doktor eşi Sultan Duyar yaptığı protokolde 2 çocuğu için aylık 3 bin Avro nafaka ödemeyi kabul etti.

NAFAKAYI ÖDEMEDİ İCRALIK OLDU

Sözcü'de yer alan haber şöyle: Ünlü menajer Özcan Doğuhan, çocuklarına ödemeyi kabul ettiği aylık 3 bin Avro nafakayı ödemeyince Sultan Duyar’ın avukatı Hacı Asım Özcan icra takibi başlattı. Avukat Özcan’ın yanında çalışan bir stajer avukat, menajer Özcan Doğuhan'ı telefonla arayarak 4 aylık nafata bedeli olan 12 bin Avro'yu ödemesi gerektiğini hatırlattı.

KUR FARKI NEDENİYLE EKSİK BAKİYE ÇIKTI

Ödeme yaptığı günkü Avro kuruna göre; ilgili hesaba 72 bin 500 TL yatıran Özcan Doğuhan'a, konuştuğu avukat, “Ödeme tarihindeki kur farkı nedeniyle nafakanın eksik olduğunu” söyledi.
İddiaya göre Özcan Doğuhan kendisini arayan stajer avukata telefonda, avukat Hacı Asım Özcan için “Senin patronunun üstüne kabus gibi çökeceğim”, “Ona hayatı nasıl zindan edeceğim” diye çıkıştı.

Bu konuşmanın ardından menajer Özcan Doğuhan, 14 bin 400 TL daha ödeyerek istenileni yaptı. İddiaya göre parayı hesaba yatıran Doğuhan, telefonla stajyer avukatı yeniden arayarak, Avukat HAcı Asım Özcan için “Patronuna söyle bundan sonra göstereceğim ona” dedi.

Avukat Hacı Asım Özcan da İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na giderek suç duyurusunda bulundu ve Özcan Doğuhan'ın ‘hakaret, tehdit ve kişilerin huzur ve sükununu bozma’ suçlarından yargılanmasını istedi. Savcılık, Özcan Doğuhan hakkında soruşturma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon