İki çocuğuyla 4 gündür kayıptı: Sebebi ortaya çıktı

Muğla Bodrum'da, akrabasının düğününe gideceğini söyleyerek 2 çocuğuyla ortadan kaybolan Ayşegül Yılmaz'dan (28) 4 gündür haber alınamıyordu. Eşinin kayıp başvurusunda bulunduğu Ayşe Gül Y.'nin eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığı gerekçesiyle evi terk ettiği ortaya çıktı.

Yayınlanma: 08.09.2018 - 09:09
Abone Ol google-news

Muğla'nın Bodrum İlçesi Gümüşlük Mahallesi'nde yaşayan ev kadını Ayşegül Yılmaz, pazartesi günü, kızı Azra (7) ve oğlu İbrahim (5) ile birlikte, Muğla merkezde oturan akrabasının düğününe gitmek için evinden ayrıldı. Eşinin telefonuna ulaşamayan, en son düğünde görüldüğünü öğrenen Ali Yılmaz, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulundu.

"ARAMIZDA SORUN YOKTU, GÜLE OYNAYA DÜĞÜNE GİTTİ"

Çalışma başlatan polis ekipleri, ilçedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ali Yılmaz ise Facebook hesabından, eşi ve çocuklarının fotoğrafını paylaşarak, görenlerin kendisine ulaşmasını istedi. Gümüşlük Mahallesi'nde ahşap işlemeciliği yapan Ali Yılmaz, "Aramızda herhangi bir problem yoktu. Güle oynaya düğüne gönderdim ve düğünden sonra kayıplara karıştılar. Her yerde arıyoruz. Bilen ve görenlerin insaniyetlik namıma güvenlik güçlerine haber vermesini rica ediyorum" demişti.

SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Güvenlik güçleri ve yakınlarının aradığı Ayşe Gül Y., kayıp olduğu yönündeki haberler üzerine, bulunduğu ildeki polis merkezine giderek, eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığı için evini çocuklarıyla birlikte terk ettiğini, boşanmak istediğini söylediği ortaya çıktı. Bunun üzerine Ayşe Gül Y. ve çocuklarına sahip çıkıldığı, kadın sığınma evine yerleştirildiği belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler