15 Temmuz gazisi isyan etti: "Kontrollü darbe, demek ki bizi kullandınız"

15 Temmuz gazisi Nejmettin Utus, darbe girişimi sanıklarından olan tutuklu Tümgeneral Mehmet Dişli'nin ağabeyi Şaban Dişli'nin Lahey Büyükelçiliği'ne atanmasına tepki gösterdi. Utus, "Kılıçdaroğlu'nun sözü geliyor aklıma; kontrollü darbe. Demek ki bizi kullandınız tarihin çöplüğüne attınız" dedi.

Yayınlanma: 08.09.2018 - 08:58
Abone Ol google-news

15 Temmuz gazisi Nejmettin Utus, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında tutuklanan Tümgeneral Mehmet Dişli'nin ağabeyi Şaban Dişli'nin  Lahey Büyükelçiliği'ne atanmasına sert tepki gösterdi. Utus'un "Demek ki bizi kullandınız tarihin çöplüğüne attınız"  dediği açıklamalar şu şekilde:

"Beni ve gazileri şehitleri kurşuna dizen bir hain generalin kardeşini Hollanda'ya atamak demek... Kılıçdaroğlu'nun sözü geliyor aklıma; kontrollü darbe. Demek ki bizi kullandınız tarihin çöplüğüne attınız. Sizleri önce Allah'a sonra millete havale ediyorum."

"CHP'ye PKK ve FETÖ'yü savunuyorsunuz dediniz. Biz de destekledik. Doğru diyorsunuz dedik ama yanılmışız. CHP PKK'yi savunurken siz de FETÖ'yü savunup halka da bizlere de 'CHP savunuyor' diye yutturdunuz. Ama Şaban Dişli'yi darbecileri ödüllendirdiniz. Millette sizi en yakın seçimde ödüllendirecek."

<haber-yatay:1076267,845671,897753,956574>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler