Gıda Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri'nden skandal şarbon yorumu: İyi oldu, abartmayalım
Türkiye Gıda Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri İlknur Yükselir, Türkiye'nin günlerdir endişeyle takip ettiği şarbon krizine ilişkin skandal bir yorum yaptı.
Türkiye günlerdir, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere çeşitli bölgelerde baş gösteren şarbon krizini konuşuyor. İstanbul’da bazı vatandaşlar hastaneye kaldırılırken, Türkiye'nin bir çok bölgesinde hastalık nedeniyle çok sayıda hayvan itlaf edildi.
Türkiye Gıda Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri İlknur Yükselir ise şarbon krizi ile ilgili tepki çeken bir tweet paylaştı.
Yükselir,, “Şarbon krizi gayet iyi oldu!.. Kırmız et tüketimi düşerse fiyatlar iner!... Kimse de 1 yıl kırmızı et yemedi diye ölmez!.. Abartmayalım lüzumu yok!...” dedi.
'AMBALAJLI GIDA DÜŞMANLARI'
Yükselir bugün yaptığı paylaşımında ise kendisini eleştirenlere, 'Buradaki ironiyi bildiği halde spekülasyon yapanlar halka evde yoğurt yapın, tavuk yetiştirin diyen ambalajlı gıda düşmanı anlayışının temsilcileridir.NOKTA' şeklinde tepki gösterdi.
Yükselir'in paylaşımı şu şekilde:
Şarbon krizi gıda güvenliği kavramının ve ambalajlı gıda tüketiminin sağlık açısında önemini bir kez daha ortaya koymuştur. Buradaki ironiyi bildiği halde spekülasyon yapanlar halka evde yoğurt yapın, tavuk yetiştirin diyen ambalajlı gıda düşmanı anlayışının temsilcileridir.NOKTA pic.twitter.com/fF38jcXX5l
— İlknur Yükselir (@llknurMenlik) 8 Eylül 2018
En Çok Okunan Haberler
- Erdoğan ‘Kent Lokantası’na inanmadı
- Saldırı sonrası İran'dan ilk açıklama
- 'Ben artık Fenerbahçeli değilim'
- Altından yeni rekor!
- AKP'de 'Rolex' kazası: Paylaştı, sildi
- Karaköy sahiline havuz!
- Erdoğan’dan flaş İsrail-İran açıklaması
- İzmir'de deprem!
- Gaziosmanpaşa'da toprak kayması!
- Özel, çantası dolu gidecek!