Makam odasında kısır partisi yaptılar

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinin Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz’ın eşi, 10 arkadaşını alıp eşinin kaymakamlık binasındaki makam odasında gün düzenledi. Olay basına yansıyınca kaymakamlık, soruşturma başlattı.

Yayınlanma: 10.09.2018 - 08:03
Abone Ol google-news

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz'ın eşi Necibe Türkyılmaz makam odasında 11 arkadaşıyla bir araya geldi. Pastalı, kurabiyeli, kısır partisi sosyal medyada paylaşıldı. Necibe Türkyılmaz “Güzel sürprizlerinden dolayı arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” mesajını yazdı. Etkinliğe katılan Emine Dalan “Biz teşekkür ederiz, tekrar buluşalım” demeyi ihmal etmedi. Kısır partisi sırasında müdür Türkyılmaz'ın koltuğuna bir çocuğun oturduğu da görülüyor.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre bazı vatandaşlar makamda kadınlar matinesi düzenlenmesine tepki gösterdi. Sosyal medyada şu eleştiriler yapıldı: “Osman Türkyılmaz, kaymakamlıktaki makam odası babanızın çiftliğimi ki eşiniz Necibe Hanım ahbaplarını toplayıp kadın günü kısır partisi yapıyor. Buradan yetkilileri uyarıyorum ya gereğini yaparsınız ya da bu konuyu en üst merci nerdeyse oraya kadar taşırım bilesiniz.”

KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA

Olay sosyal medyada kısa sürede tartışma konusu oldu. Olay basına da yansıyınca Yahşihan Kaymakamlığı, soruşturma başlattı. Yahşihan Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Bazı basın yayın organlarında yer alan ‘Makam odasında gün düzenlediler’ haberine ilişkin olarak Kaymakamlığımızın 10 Eylül 2018 tarihli onayı ile inceleme başlatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler