Barış Selçuk Ödülü Hakan Dirik’e

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Barış Selçuk Gazetecilik Yarışması’nda İzmir büromuzdan Hakan Dirik, ulusal haber dalında “Lozan’ın Aslını Getirin” haberiyle, Hande Mumcu Özendirme Ödülü’nü kazandı.

Yayınlanma: 13.09.2018 - 21:37
Abone Ol google-news

 

1994 yılında haber için göreve giderken geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Barış Selçuk’un anısını yaşatmak ve genç gazetecileri teşvik etmek amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 19.’sunu düzenlediği Barış Selçuk Gazetecilik Yarışması sonuçlandı.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto’nun seçici kurul başkanlığı da yaptığı toplantıda, Ulusal Haber, İzmir Kent Haberi, Haber Fotoğrafı ve İzmir Kent TV haberi dallarında birincilik ödülleri ve Hande Mumcu Özendirme ödülleri belirlendi. Gazetemiz İzmir bürosundan Hakan Dirik ulusal haber dalında Hande Mumcu Özendirme Ödülü’ne değer görüldü. Ayrıca Ege Telgraf’tan Erman Şentürk, Habertürk gazetesinden Mert Neşet Muslu ve Mehmet İnmez, AA’dan Evren Atalay, Halil Şahin ve Fatih Doğan, İHA’dan Ceren Atmaca ve Halil Karahan, Associated Press’ten Emre Tazegül de çeşitli dallarda ödül kazandılar. Ödüller, 20 Eylül’de Kültürpark’ta düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler