Sahte damadın gerçek eşi konuştu

Adana'da eczacı teknisyeni 24 yaşındaki H.T.'ye sahte kimlikle resmi nikah kıyan 27 yaşındaki Ahmet Çiftçi'nin 5 çocuğunun annesi olan eşi 24 yaşındaki Emine Çiftçi, "Ahmet'in başkasıyla evlendiğini gazetelerden öğrendim. Onu hala çok seviyorum ama artık affedemem" dedi.

Yayınlanma: 23.08.2014 - 10:11
Abone Ol google-news



Tıbbi malzemeleri pazarlayan Ahmet Çiftçi, iş için gittiği eczanede evli olduğu için kendisini İsmail Taş olarak tanıttığı H.T.'ye bu isimle resmi nikah kıydı. Yaklaşık 8 ay evli kalan Ahmet Çiftçi'nin yalanı ortaya çıkınca 6.5 aylık evli olan H.T. evini terk etti, şikayetçi olduğu Çiftçi ise tutuklandı. Arkadaşının nüfus cüzdanıyla yaptığı evlilikle gündeme gelen Ahmet Çiftçi'nin eşi Emine Çiftçi, olayını şokunu yaşıyor. 5 erkek çocuğu ile oturduğu evde açıklama yapan genç kadın, olayı gazete ve televizyonlardan öğrendiğini, eşinden başka biriyle ilişkisi olduğundan şüphelendiğini, ancak inkar ettiğini anlattı.

Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'nden olduklarını belirten Emine Çiftçi, uzaktan akrabası olan eşi ile 13 yaşında iken nikahsız evlendiklerini belirterek, "Ben onu çok sevdim. O da beni seviyordu, akraba olduğumuz için ailelerimiz erken yaşta evlendirdi. Sonraki yıllarda resmi nikah yapıldı. Beni aldatacağını hiç düşünmezdim. Bu olay ortaya çıkmadan önde şüpheleniyordum, ama kabul etmiyordu. Her evde olan küçük tartışmalarımız dışında hiç bir sorunumuz yoktu" dedi.

BEN HAMİLEYKEN ALDATMIŞ

Evlilikleri sırasında 5 erkek çocuk sahibi olduklarını söyleyen Emine Çiftçi, "Ben hamileyken 8 ay önce o kadınla tanışmış. Ondan sonra beni ve çocukları ihmal etmeye başladı. Çocuk olduktan sonra da haftada 2 gün işe gittiğini söyleyip, o kadına gidiyormuş. Bilmiyordum. Öğrenince neye uğradığımı şaşırdım. Allah'ından bul Ahmet" diye konuştu.

Mahallede Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan karakteriyle ünlenen Meryem Uzeli'ye benzerliğiyle tanınan Emine Çiftçi, eşinin bir başkasıyla sahte kimlikle evlenmesinin ortaya çıkmasının ardından hayatının kabusa döndüğünü kaydetti. Bundan sonra ne yapacağını bilemediğini vurgulayan genç kadın şöyle konuştu:

AHMET'İN EVLİ OLDUĞUNU BİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

"Hayatımız bir anda alt üst oldu. Ne yapacağımı, ne söyleyeceğimi şaşırdım. O kadın Ahmet'in evli olduğunu bilmediğini söylemiş. Ben haftada 2 gün gelmeyince şüphelendim, o 5 gün eve gelmeyen kocasından şüphelenmemiş mi? Kesinlikle Ahmet'in evli olduğunu bildiğinden eminim. O bizim hayatımızı kararttı. Çocuklarımızın geleceğini söndürdü. O da evladının hayrını görmesin. Allah onu bildiği gibi yapsın. Hala Ahmet'i ilk aşık olduğum gün gibi seviyorum. Ama devlete göre suç işlemiş. Suçunun cezasını çeksin. Kesinlikle affetmeyeceğim. Hem o kadını hem de Ahmet'i, ikisini de affetmiyorum."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler