‘Cumhuriyet gazetesi bir okul’

Gazetemizdeki yönetim değişikliği nedeniyle tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Yayınlanma: 25.09.2018 - 22:28
Abone Ol google-news

Gazetemizin Şişli’deki merkez binasına yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gelen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu Cumhuriyet Vakfı Başkanı ve İmtiyaz Sahibi Alev Coşkun, Vakıf Genel Saymanı Hüseyin Yıldız, Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya ve yazarlarımız Emre Kongar ile Miyase İlknur karşıladı. Yeni seçilen vakıf yönetimini ve genel yayın yönetmenini tebrik eden Kaftancıoğlu, “Aykut Bey nezdinde burada çalışan tüm arkadaşlara başarı dileklerinde bulunuyoruz. Buranın bir okul olması ve bunu sürdürebilmesi her açıdan önemli. Türkiye’de basının ne hale geldiğini anlatmamıza gerek yok. Cumhuriyet bir şimal yıldızı gibi parlayacak kurum olarak kalacaktır” diye konuştu. Alev Coşkun da “Genel Başkanlıktan sonra tüzükte olmasa da İstanbul İl Başkanı 2. önemli yerdir. Cumhuriyet Vakıf davası bir hukuk süreciydi. Yargıtay kararlarına herkes saygı duymak zorunda. Kemal Bey’in de (Kılıçdaroğlu) arayarak tebrik etmesi bizler açısından büyük onurdur” dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Sarıyer Şubesi Başkanı Fahrettin Serdaroğlu ve üyeleri de Küçükkaya ile görüşerek başarı dileklerinde bulundu. Serdaroğlu “Sizlerin geçmişten bugüne iyi bir muhabir olduğunuzu biliyoruz. Gazetemiz bundan sonra daha iyi olacaktır. Sizin nezdinizde tüm çalışanlara başarılar diliyoruz” dedi.

Tüm Öğretim Elemanları Derneği (TÜMÖD) İstanbul Şubesi Başkanı Yard. Doç. Dr. Orhan Çekiç ile üyeleri Prof. Dr. Coşkun Özdemir, Doç. Dr. Cüneyt Akalın, Prof. Dr. Ayşe Uygur, Emekli Tümgeneral Tarık Özkut da gazetimizi ziyaret etti. Tüm üyeler adına konuşan TÜMÖD Başkanı Çekiç, “Kafamız hep Cumhuriyet ve ilkeleriyle dolu. Cumhuriyet çok önemsediğimiz bir basın aracı. Yönetim değişikliğinden memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isteriz. Cumhuriyet yeniden Cumhuriyet olacağı için mutluyuz” diye konuştu. Küçükkaya da TÜMÖD’e yaptıkları ziyaret için teşekkür ederek, “Sizin verdiğiniz desteklerle Cumhuriyet’i layık olduğu yerine getireceğiz” dedi.

Cumhuriyet Gazatesi Okurları Ankara Topluluğu (Ankara CUMOK) gazetemiz Ankara Bürosu’nu ziyaret etti. Ankara Temsilcimiz Sertaç Eş ile Vakıf Yönetim Kurulu üyesimiz ve yazarımız Işık Kansu’yla bir araya geldi. CUMOK üyeleri, gazetemize destek olmak amacıyla Cumhuriyet Yayınları’ndan kitap satın aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler