Oyuncu Yıldırım Öcek yaşamını yitirdi

Avrupa Yakası adlı dizide dergi patronu Sadettin Yerebakan karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Yıldırım Öcek yaşamını yitirdi.

Yayınlanma: 03.10.2018 - 09:16
Abone Ol google-news

 

Oyuncu Yıldırım Öcek akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Acı olayın ardından açıklama yapan oğlu Seçkin Öcek, 'Babamı yarım saat önce kaybettik, çok üzgünüz. Tedaviyi reddettiği yönündeki haberler kesinlikle doğru değil' ifadelerini kullandı.

Hürriyet'e konuşan Seçkin Öcek şunları kaydetti:

"Babamı yarım saat önce kaybettik, çok üzgünüz. Tedaviyi reddettiğine dair haberleri okudum. Kesinlikle doğru değil. Tedavisiyle ilgili gereken her şey yapıldı. Kendisine çok dikkat ediyor, sporunu yapıyordu. Yediklerine içtiklerine dikkat ediyordu ama çoklu organ yetmezliği yüzünden kaybettik. Ağabeyim yurtdışında, onun gelmesini bekliyoruz. Cenaze ne zaman yapılacağını, onun gelmesinin ardından karar vereceğiz."

YILDIRIM ÖCEK KİMDİR?

Yıldırım Öcek, 16 Haziran 1952 tarihinde İstanbul’da doğan oyuncu Yıldırım Öcek, televizyona ilk Atilla Arcan ve Yalçın Menteş ile adım attı. Profesyonel anlamda ilk oyununu Nejat Uygur Tiyatrosu'nda yaptı ve oyunculuğu Uygur'dan öğrendi.‘Avrupa Yakası' ve ‘Zengin Kız Fakir Oğlan' dizisinde canlandırdığı rollerle herkesin beğenisini kazanan Yıldırım Öcek, çok sayıda film ve dizide rol aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler