Nişanlı çifti düğün günü pompalı tüfekle yaraladı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, tartıştığı amcasının kızı 24 yaşındaki Durdu Sultan Bağşi ile nişanlısı 26 yaşındaki Şenol Kaya'yı evlenecekleri gün pompalı tüfekle yaralayıp, kaçan 34 yaşındaki İbrahim Bağşi gözaltına alındı.

Yayınlanma: 25.08.2014 - 15:12
Abone Ol google-news

Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde çalışan 34 yaşındaki İbrahim Bağşi, dün saat 15.30 sıralarında, akşam düğünü olan amcasının kızı Durdu Sultan Bağşi ve nişanlısı Şenol Kaya'yı otomobiliyle Beldibi Mahallesi'ni gezmeye götürdü. Buradaki ormanlık alanda polisin etrafını çevirip, atış talimi için kullandığı boş alana geldiklerinde İbrahim Bağşi, otomobilden inen 1 haftalık nişanlı çiftle iddiaya göre ailevi sorunları konuşurken tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen Bağşi, otomobilden pompalı tüfeğini alıp nişanlı çifti yaralayıp, kaçtı. Bağşi ayağından, nişanlısı Kaya ise göğsüne isabet eden saçmalarla kanlar içinde kaldı. Bağşi, cep telefonundan polisi arayıp, yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin çağırdığı 112 Acil Servis ekibinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale ardından nişanlı çift, Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırıldı. Bağşi'nin ayağına isabet eden iki saçma çıkartılıp, taburcu edilirken, durumu ağır olan nişanlısı Kaya, Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan Kaya'nın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

İlçe girişlerini tutan polis, zanlı İbrahim Bağşi'yi olaydan kısa bir süre sonra yakalayıp, gözaltına aldı. İ.B.'nin olayda kullandığı tüfekte otomobilinde ele geçirildi.

İ.B.'nin kendisi gibi belediyede çalışan amcasının kızıyla bir ay öncesine kadar gönül ilişkisi olduğu öne sürülürken polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler