Nişanından 1 gün sonra evinde ölü bulundu

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde, nişanından sonra kendisinden haber alınamayan 27 yaşındaki Selim Sargın, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Yayınlanma: 19.11.2013 - 13:21
Abone Ol google-news

Odasında iki boş bonzai paketi bulunan Sargın’ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.Merkez Osmangazi İlçesi Kemerçeşme Mahallesi Manolya Sokak’ta oturan ve günübirlik işlerde çalışan Selim Sargın, önceki gün Y.K. adlı genç kızla nişanlandı. Nişandan sonra arkadaşlarıyla birlikte eğlenen Selim Sargın, eve gideceğini söyleyerek arkadaşlarından ayrıldı.Dün gün boyunca Selim Sargın’dan haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi.

Polis tarafından akşam evin kapısının açılması sonucu Sargın, yatak odasında yerde ölü olarak bulundu. Evde yapılan incelemede, iki boş bonzai paketi bulundu.Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Selim Sargın'ın cesedi kesin ölüm nedeninin bulunması amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Endüstri Meslek Lisesi mezunu olan ve poliste uyuşturucu madde kullanmaktan suç kaydı bulunduğu öğrenilen Selim Sargın'ın ölümüyle ilgili çok yönlü soruşturma sürdürülüyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler