Şanlıurfa'da korkutan olay: 'Hayatımda ilk defa görüyorum'

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesindeki bir köyün orta yerinde kendiliğinden oluştuğu öne sürülen dev çukur, köylüleri tedirgin ediyor. Köyde 3 gün önce de bir evin bir bölümünün yıkıldığını söyleyen köylüler, yetkililerin bölgede inceleme yapmasını istiyor.

Yayınlanma: 08.10.2018 - 16:13
Abone Ol google-news

Eyyübiye ilçesine bağlı Yamaçaltı kırsal Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, İsmail Çetinkaya’ya ait evin önünde aniden toprak çöktü. İHA'nın haberine göre, çöken toprak sonrası panikleyerek bölgeye giden köylüler, yaklaşık 8 metre derinliğinde, 5 metre genişliğinde dev çukurun oluştuğunu gördü. Duruma anlam veremediklerini belirten köylüler, yetkililerin bölgede inceleme yapmasını istedi.

Evinin yakınında çukur oluşan İsmail Çetinkaya, 3 gün önce de toprak kayması sonucu evinin bir bölümünün yıkıldığını aktararak, tedirgin olduklarını ve yetkililerin bölgede araştırma yapmasını istedi. Çetinkaya, “Hayatımda ilk defa böyle bir çukur gördüm. Yaklaşık 10 metre derinliğinde ve 5 metre genişliğinde bir çukur oluştu. İlk önce çok korktuk. Yetkililerden yardım istiyoruz. Bundan 3 gün önce de evimin bir kısmı toprak çökmesi sonucu yıkıldı. Tedirginiz, en azından birileri gelip inceleme yaparsa, ne olduğunu anlarız” dedi.

Köy sakinlerinden Aziz Taş ise, oluşan çukurun tehlike arz ettiğini belirterek, bölgede inceleme yapılmasını istedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler