TCDD: Marmaray'da bahsedilen segment yok

29 Ekim’de açılışı yapılan Marmaray’da 'su sızıntısı' olduğu idda edildi. TCDD, sızıntı iddiasıyla yayınlanan görüntülerin Marmaray'a ait olmadığını açıkladı.

Yayınlanma: 19.11.2013 - 16:19
Abone Ol google-news

Açıldığı günden bu yana güvenlik konusunda eleştirilerin hedefi olan Marmaray'la ilgili bugün şok görüntüler yayınlandı. Marmaray'da çekildiği iddia edilen görüntülerde, su sızıntısı apaçık bir şekilde kameraya yansıyor.

Konuyla ilgili bilgi aldığımız TCCD yetkilisi cumhuriyet.com.tr'ye şu açıklamayı yaptı: Söz konusu görüntüler kesinlikle Marmaray'a ait değil. Haberde geçen '13. segment' diye bir bölüm Marmaray'da bulunmamaktadır. O segmentin nerede olduğunu videoyu yayınlayanlara sormak lazım. Konuyla ilgili geniş açıklamayı Anadolu Ajansı'na geçtik.

TCDD'nin Anadolu Ajansı'na geçtiği açıklama

TCDD Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, bugün bazı internet sitelerinde Marmaray'ın 10. ve 13. segmentlerinden su sızdığına ilişkin iddiaların bulunduğu anımsatılarak, söz konusu iddianın gerçek dışı olduğu belirtildi. Marmaray'da 13 nolu bir segmentin bulunmadığına dikkat çekilen açıklamada, herhangi bir şekilde sistemde su sızıntısının söz konusu olmadığı kaydedildi.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler